Biljni Proteini
VIVO LIFE

Veganski Proteini

VIVO LIFE

Praktični i ukusni biljni proteini prešli su dug put od svojih ranih dana grubog, zemljanog okusa. Naši Vivo Life biljni proteini su ukusni, brzo se miješaju i sadrže jako veliku dozu proteina, obično između 20 do 25 g po mjerici.

 • Bez soje, glutena, GMO

 • Bez umjetnih aroma, boja i punila

 • Tvrtka s organskim i veganskim certifikatom

 • Testirano na teške metale, herbicide i pesticide
 • 100% na biljnoj bazi i proizvedeno bez okrutnosti

Biljni Proteini

Jednostavna biljna mješavina proteina za jednostavno dodavanje proteina vašoj svakodnevnoj prehrani.

21g kompletnih biljnih proteina iz graška, konoplje i bundeve
prirodnih okusa i glatke teksture.

Provjerite izbor najboljih biljnih proteina


Biljni Proteini PERFORM

Mješavina biljnih proteina, BCAA, kurkume i probavnih enzima koji će vam pomoći da trenirate jače i brže se oporavite.

25g proteina i 6g BCAA po porciji za rast i oporavak mišića. Prirodno bogat željezom, cinkom i selenom, podržava vaš imunološki sustav i razinu energije. S ekstraktom kurkume i probavnim enzimima


Biljni Proteini WHOLE

Mješavina biljnih proteina, esencijalnih masti, vitamina, minerala i ljekovitog bilja.
Ispunite svoj dan ovom odličnom mješavinom prehrambenih dodataka.

21g biljnih proteina, 22 bitnih biljnih vitamina i minerala, žive kulture, kurkuma i ashwagandha

Biljni Kolagen Booster

Kolagen boosteri Vivo Life sadrže sastojke za koje je dokazano da poboljšavaju izgled i zdravlje vaše kože, kose i noktiju.

Dalibor Petrinić preporučuje Vivo Life!

Dalibor Petrinić je osobni i lifestyle trener iz Rijeke i autor knjige ”Prehrana za koju smo stvoreni”. Smatra da vježbanje treba biti harmonija uma, tijela i duha i sve njegove preporuke o stilu života, prehrani i vježbanju je isprobao na sebi i svojim klijentima. Vježbanjem se bavi skoro 30 godina, a najveća svrha njegovog rada je buđenje svijesti kod ljudi, educiranje o važnosti prehrane i rada na sebi.

“Dugo sam tražio biljne dodatke prehrani a da su bez ikakvih umjetnih dodataka i da su testirani na čistoću. S Vivo Life priozvodima moja potraga je završila. Vrhunski okus i sastav, moji klijenti ih redovno konzumiraju i preporučio bi ih svima. Stvarno najbolji veganski proteini.”

Dalibor Petrinić

Leona Kaurinović fitnes trener o Whole

”Svakodnevno kroz svoju prehranu pokušavam unijeti nutritivno bogate namirnice visoke kvalitete i sretna sam što sam naišla na Vivo Life. Konkretno proizvod Whole, koji koristim u svom doručku ili nekom obroku u danu. Odličan je baš iz tog razloga što u jednoj mjerici sadrži 21g proteina i samo 150 kalorija, što je odlično za osobe koje paze na dnevni unos kalorija. Također sadrži 22 vitamina, minerala, mikrobiotičke kulture, voće i povrće u prahu. Sadrži dnevnu potrebnu dozu magnezija i što je najbitnije ne uzrokuje nadutost kao što to uzrokuju whey proteini.”

Leona Kaurinović 

Vanda Janko – magistra farmacije o Vivo Life

Vanda Janko je magistra farmacije i edukator na polju utjecaja okolišnih toksina te pojavu kroničnih bolesti. Misija joj je kroz svoj rad i programe potaknuti i osnažiti dovoljan broj ljudi u svijetu da naprave promjene primjenom zdravijih izbora u svojim životima . Na taj način zahtijevaju promjenu od industrije tako da industrija nema drugog izbora nego odgovoriti stvaranjem čišćih i sigurnijih proizvoda.

”Vivolife proizvode biram za svoju obitelj zbog čistoće sastava, kvalitetnih izvora te održivog pristupa i rado ih preporučam klijentima. Potraga za kvalitetnim veganskim proteinima za nas završava u Vivolifeovom web shopu.”

Vanda Janko

Više o našim proteinima

Zašto odabrati proteine na biljnoj bazi (veganske proteine)?

Praktični i ukusni veganski proteini prešli su dug put od svojih ranih dana grubog, zemljanog okusa. Naši Vivo Life biljni proteini su ukusni, brzo se miješaju i sadrže jako veliku dozu proteina, obično između 20 do 25 g po mjerici. A njihove najbolje prednosti su:

 • neće vam uznemiriti crijeva
 • apsorbirat ćete više proteina
 • brže ćete izgraditi mišiće
 • bolje je za okoliš
 • etičnije je
 • bolje je za vaše zdravlje

Ako vam se neka od stavki čini pomalo kontroverzna, pročitajte više o tome u našem blogu.

Koji Vivo Life veganski proteini se preporučuju s obzirom na vaš životni stil ili cilj?

Nekad je teško odabrati pravi protein s ozbirom na cilj ili situaciju u kojoj se nalazimo. U našoj ponudi nalaze se veganski proteini VIVO LIFE, PERFOM i WHOLE.

Veganski proteini PERFORM:

Veganski proteini Vivo Life PERFORM s dodanim super hranjivim tvarima, izvrstan su dodatak za sve aktivne ljude, sportaše, mame i sve ostale koji žele kvalitetne prehrambene dodatke izvrsnog ukusa. Kombinacija fermentiranog proteina žutog graška i hladno prešanih proteina konoplje, uz dodatak prehrambenih enzima i super-namirnica, osigurat će optimalnu apsorpciju i učinkovitost. Obogaćen superhranom koja podiže energiju i biljnim BCAA aminokiselinama za poboljšanje učinkovitosti. Sadrže 25 g proteina po mjerici.

Veganski proteini VIVO LIFE:

Vivo Life veganski proteini su 100% biljni proteini napravljeni od proteina konoplje, kvinoje i graška. Sadrže čak 21 g proteina na mjericu.

Veganski proteini WHOLE:

Veganska mješavina WHOLE Vivo Life je potpuno biljnog i prirodnog podrijetla. Sadrži čak 22 esencijalna vitamina i minerala i čak 5 milijardi dobrih bakterija. Uz to sadrži i ekstrakt iz korijena Ašvagande i kurkume. Sadrži čak 21 g proteina po mjerici i samo 3,6 g ugljikohidrata.