Prikazuje se svih 12 rezultata

Show sidebar

Džem od jabuke, aronije i bobica bazge 380g

30,00 kn uključujući PDV
Džem od svježeg bobičastog voća i jabuka uzgojenog i prerađenog na našem Obiteljskom gospodarstvu. 380g. Džem sadrži 75% voća (jabuka, aronija, bobice bazge) i 25 % šećera. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Kokosov šećer BIO, 200g

27,00 kn uključujući PDV
Zbog svog jedinstvenog okusa i arome, ali i nižeg glikemijskog indeksa (GI 35) odlična je alternativa šećeru dobivenom iz šećerne trske i šećerne repe. Kokosov šećer dobiva se iz biljnog soka kokosovih cvjetnih pupova. Tradicionalno se koristi za kuhanje i zaslađivanje u Indoneziji, a posebno na otoku Java. Pogodan je za izradu krema i kolača te kao dodatak kavi, čaju, voćnim sokovima, i drugim napicima. Možete ga dodati i u pahuljice.

Med bagrem 450g

50,00 kn uključujući PDV
Med bagrem nastao je sa pčeljinjih pašnjaka u Parku prirode Žubmerak, punjen u registriranoj punioni meda koja se nalazi na našem obiteljskom gospodarstvu. Nositelji smo znaka Mad hrvatskih pčelinjaka. 2018. godine osvojili smo srebro za bagrem i zlato za kesten na Međunarodnom ocijenjivanju meda u Virovitici. Med je pakiran u nacionalnoj staklenci za med, 450g. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Med livada 450g

50,00 kn uključujući PDV
Med livada nastao je sa pčeljinjih pašnjaka u Parku prirode Žumberak, punjen u registriranoj punioni meda koja se nalazi na našem obiteljskom gospodarstvu. Nositelji smo znaka Mad hrvatskih pčelinjaka. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Medomaza 180g

27,00 kn uključujući PDV
Medomaza je kremasti namaz od meda, koji se koristi kao namaz za kruh, za palačinke ili jednostavno “na žlicu”. Medomaza je nastala od meda sa pčelinji pašnjaka Parka prirode Žumberak. Njena kremoznost postiže se posebnom tehnologijom obrade prilikom koje med ne gubi svoja prirodna svojstva. Sastav: med livada Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Medomaza sa jagodama 180g

33,00 kn uključujući PDV
Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Medomaza sa đumbirom 180g

33,00 kn uključujući PDV
Medomaza sa đumbirom je kremasti namaz od meda, koji se koristi kao namaz za kruh, za palačinke ili jednostavno “na žlicu”. Medomaza je nastala od meda sa pčelinji pašnjaka Parka prirode Žumberak. Njena kremoznost postiže se posebnom tehnologijom obrade prilikom koje med ne gubi svoja prirodna svojstva. Sastav: med livada, đumbir Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Medomaza- čoko namaz od meda 180g

33,00 kn uključujući PDV
Medomaza je kremasti namaz od meda sa bio kakao masom, koji se koristi kao namaz za kruh, za palačinke ili jednostavno “na žlicu”. Medomaza je nastala od meda sa pčelinjih pašnjaka Parka prirode Žumberak i 100%-tne sirove bio kakao mase, bez dodataka sećera, konzervansa ni umjetnih boja. Njena kremoznost postiže se posebnom tehnologijom obrade prilikom koje med ne gubi svoja prirodna svojstva. Sastav: med livada, sirova bio kakao masa 100%- tna. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Melasa šećer, 500g

20,00 kn uključujući PDV
Melasa šećer je mekani, nerafinirani smeđi, vlažni šećer sa sitnim tamno smeđim kristalima, bogat prirodnom melasom koja daje ljepljivu teksturu, posebnog okusa i arome. Melasa šećer je proizvod dobiven od soka šećerne trske prirodnim postupkom, bez kemikalija i aditiva. Zbog intenzivnog okusa i arome idealan je za izradu kolača od čokolade i ostalih slastica, a posebno je pogodan za voćne torte i kolače.  Melasa šećer od Enciana izvrstan je kao dodatak umacima uz sve vrste mesa i povrća s roštilja, marinadama, umacima od rajčice i u kombinaciji s aceto balsamicom. Melasa šećer od Enciana dolazi nam s Mauricijusa koji se sinonim za porijeklo najboljih smeđih šećera šećerne trske. Takav smeđi šećer dobiva se od soka šećerne trske. Nerafiniran je pa na njegovim kristalima ostaje i melasa, a to mu daje karakterističnu boju, miris karamele. Pogodan je za zaslađivanje različitih napitaka, čajeva, koktele i kakaa. Melasa nerafinirani smeđi šećer pogodan je za vegane jer ne sadrži tvari životinjskog podrijetla. Ovaj šećer mogu koristiti intolerantni na gluten te laktozu kao i svi koji ne žele GMO šećer u svojoj kuhinji.

Muscovado nerafinirani smeđi šećer, 500g

20,00 kn uključujući PDV
Tamni Muscovado nerafinirani smeđi šećer u 500 gramskom pakiranju idealan je za pripremu svih vrsta slastica, medenjaka, kolača i posebno voćnih torti. Možete ga koristiti i kod pripreme slatko kiselih umaka, ali i za zaslađivanje slanih jela. Muscovado tamni smeđi nerafinirani šećer bogat je prirodnim melasom. Melasa je gusti, slatki tamnosmeđi sok koji nastaje kao ostatak nakon kristalizacije u postupku proizvodnje šećera. Ovaj šećer je zbog toga vlažan i odlikuje ga ljepljiva tekstura te poseban miris i okus. Tamni Muscovado ne sadrži nepotrebne dodatne aditive i kemikalije, a proizvodi se potpuno prirodnim postupkom. Dobiva se od soka šećerne trske s otoka Mauricijusa. Ovaj otok sinonim je za visokokvalitetnu šećernu trsku i smeđi šećer koji se iz nje dobiva. Uživajte u kvalitetnom proizvodu koji vam u vaše kuhinje donosi Encian. Muscovado tamni nerafinirani je smeđi šećer kojeg možete koristiti za pripremu kolača. Dodajte svojim slasticama drugačiji twist i iznenadite svoje najdraže.

Sol himalajska krupna 500g

16,00 kn uključujući PDV
Ružičasta himalajska sol nejodirana je kamena sol visoke kvalitete s područja Salt Range u Pakistanu, u blizini Himalaja. Stupanj čistoće je takav da se prema Codex Alimentariusu može potpuno nerafinirana koristiti kao kuhinjska sol. To je potpuno prirodna sol i ne sadrži aditive. Ružičasta himalajska sol je prirodan proizvod, stoga boja može varirati od serije do serije. Sol je blagog okusa i potrebno ju je koristiti u malim količinama. Idealna je kao začin za meso, ribu i povrće.

Sol himalajska sitna 500g

16,00 kn uključujući PDV
Ružičasta himalajska sol nejodirana je kamena sol visoke kvalitete s područja Salt Range u Pakistanu, u blizini Himalaja. Stupanj čistoće je takav da se prema Codex Alimentariusu može potpuno nerafinirana koristiti kao kuhinjska sol. To je potpuno prirodna sol i ne sadrži aditive. Ružičasta himalajska sol je prirodan proizvod, stoga boja može varirati od serije do serije. Sol je blagog okusa i potrebno ju je koristiti u malim količinama. Dobivena sol se dodatno prosijava kako bi se spriječio nastanak grudica. Idealna je kao začin za meso, ribu i povrće.