Prikazuje se svih 10 rezultata

Show sidebar

ČAJ CVIJETA KONOPLJE (30g)

26,00 kn uključujući PDV
Čaj od cvijeta konoplje je 100% organski proizvod – bez zaslađivača, bez aditiva, bez laktoze i bez glutena. Pogodan za vegetarijance i vegane. Dobiva se ručnim branjem i sušenjem listova i cvijeta industrijske konoplje. Preporuča se kod probavnih smetnji, zatvora i nadutosti. Ublažava simptome gastritrisa i mučnine te PMSa. Opušta duh i tijelo, ublažava nesanicu. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Janković)

Čaj od aronije 100g

18,00 kn uključujući PDV
Čaj od aronije pakiran u papirnatu vrećicu sa prozorčićem. Sadrži 100 g. Plodovi aronije ubrani su u nasadu aronije na našem Opg-u, sušeni u  sušari koja se nalazi u objektima za preradu na našem Obiteljskom gospodarstvu. Upute za pripremu čaja: 2 čajne žličice preliti sa 2 dcl vrele vode. Ostaviti 5 minuta pa procijediti. Zasladiti po želji. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Matični sok od aronije 1L

83,00 kn uključujući PDV
Sok sadrži 100 % aronije bez dodatka šećera, umjetnih boja, aditiva, vode ni konzervansa. Sok je pasteriziran te mu je rok trajanja do otvaranja godinu dana od dana proizvodnje. Nakon otvaranja sok je potrebno držati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 10 dana. Preporuča se koristiti 30 ml dnevno, najbolje ujutro prije jela. Plodovi aronije ubrani su u nasadu aronije na našem Opg-u, prerađeni u pogonu za preradu koji se nalazi u objektu za preradu na našem Obiteljskom gospodarstvu. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Sirup od aronije 0.7l

35,00 kn uključujući PDV
Sirup od aronije sadrži 0.7l sirupa, pakiran u staklenu ambalažu. Sirup je proizveden u pogonu za preradu koji se nalazi u objektima za preradu na našem Opg-u, od svježe aronije ubrane u našem nasadu aronije. Sirup se razrjeđuje sa vodom. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Sirup od višnje 0.7l

35,00 kn uključujući PDV
Sirup od višnje sadrži 0.7l sirupa, pakiran u staklenu ambalažu. Sirup je proizveden u pogonu za preradu koji se nalazi u objektima za preradu na našem Opg-u, od svježih višnji ubranih u našem voćnjaku. Sirup se razrjeđuje sa vodom. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Sok od jabuke 0.2L

10,00 kn uključujući PDV
Sok sadrži 100% jabuku, bez dodatka šećera, vode, umjetnih boja, aditiva ni konzervansa. Kvalitetnom pasterizacijom je postignut rok trajanja od godinu dana. 1l soka sadrži otprilike 2 kg svježe prešane jabuke. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 3 dana. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Sok od jabuke 1L

19,00 kn uključujući PDV
Sok sadrži 100% jabuku, bez dodatka šećera, vode, umjetnih boja, aditiva ni konzervansa. Kvalitetnom pasterizacijom je postignut rok trajanja od godinu dana. 1l soka sadrži otprilike 2 kg svježe prešane jabuke. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 3 dana. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Sok od jabuke i aronije 0.2L

12,00 kn uključujući PDV
Sok sadrži 100 % jabuku i aroniju bez dodatka šećera, umjetnih boja, aditiva, vode ni konzervansa. Sok je pasteriziran te mu je rok trajanja do otvaranja godinu dana od dana proizvodnje. Nakon otvaranja sok je potrebno držati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 3 dana. Voće je uzgojeno na našemo Opg-u,, prerađeno u pogonu za preradu koji se nalazi u objektu za preradu na našem Obiteljskom gospodarstvu. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Sok od kruške 1L

24,00 kn uključujući PDV
Sok je pasteriziran te mu je rok trajanja do otvaranja godinu dana od dana proizvodnje. Nakon otvaranja sok je potrebno držati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 3 dana. Voće je ubrano u našem voćnjaku i prerađeno u pogonu za preradu koji se nalazi u objektu za preradu na našem Obiteljskom gospodarstvu. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)

Sok od višnje 1L

53,00 kn uključujući PDV
Sok sadrži 100 % višnje bez dodatka šećera, umjetnih boja, aditiva, vode ni konzervansa. Sok je pasteriziran te mu je rok trajanja do otvaranja godinu dana od dana proizvodnje. Za 1 litru soka od višnje potrebno je 2 kilograma svježih višnji. Nakon otvaranja sok je potrebno držati u hladnjaku te ga potrošiti unutar 3  dana. Voće je ubrano u  našem voćnjaku i  prerađeno u pogonu za preradu koji se nalazi u objektu za preradu na našem Obiteljskom gospodarstvu. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Štenta)