Prikazuje se svih 9 rezultata

Show sidebar

Fusili od pirovog i bućinog brašna

16,50 kn 15,00 kn uključujući PDV

Domaća sušena tjestenina – Fusilli od pirovog i bučinog brašna Napravljena po domaćoj recepturi. Bez konzervansa.

Sastojci: pirovo brašno iz cijelog zrna (80%), bučino brašno (20%), voda.

Može sadržavati jaja u tragovima.

0,500g

Fusili od pirovog integralnog brašna

16,50 kn 15,00 kn uključujući PDV

Domaća sušena tjestenina – Fusili od integralnog pirovog brašna.

Napravljena po domaćj recepturi. Bez konzervansa.

Sastojci: integralno pirovo brašno, voda.

0,500g

HELJDINO BRAŠNO (500g)

15,00 kn uključujući PDV
Heljdino brašno je 100% organsko, bez glutena i laktoze. Pogodno za vegetarijance i vegane. Nutritivno bogata namirnica sa niskim glikemijskim indeksom. Obiluje dijetalnim vlaknima, vitaminima, mineralima (fosfor, magnezij, željezo, cink, bakar i mangan) i lako probavljivim proteinima. Pridonosi smanjenju razine šećera u krvi (pogodno za dijabetičare), zdravlju srca i imunološkog sustava. Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Janković)

Kokosovo brašno BIO 250g

13,00 kn uključujući PDV
BIO kokosovo brašno od Enciana bogato je vlaknima, proteinima i masnoćama što ga čini dobrim za zadovoljavanje gladi i duži osjećaj sitosti. Kokosovo brašno dobiva se iz isušenog kokosovog mesa koje ostaje nakon proizvodnje kokosovog mlijeka. Kada se kokosovo mlijeko dobiva tiješnjenjem kokosovog mesa, komadi kokosovog mesa ostaju neiskorišteni, a upravo od njih se sušenjem, dobije suhi bioproizvod, prah koji je pogodan za korištenje u kulinarstvu. Kokosovo brašno predstavlja alternativu tradicionalnim vrstama brašna od žitarica. Zbog visokog sadržaja vlakana dobro upija tekućinu pa je u receptima dovoljno zamijeniti 1 šalicu običnog brašna sa ¼ šalice kokosovog brašna. Superfoods sitno kokosovo brašno se koristi za pripremu kolača, kruha, peciva, pudinga, palačinki, može se dodati i u jogurt ili shake, te u variva i umake. Brašno ima karakterističan blag okus i miris kokosa.

LANENO BRAŠNO (400g)

17,00 kn uključujući PDV
Laneno brašno je 100% organsko, bez glutena i laktoze te je pogodan za vegane i vegetariijance. Imaju blago protuupalno djelovanje, pridonose jačanju imunoloških funkcija i uspostavljanju cjelokupne tjelesne ravnoteže. Redovita konzumacija sjemenki lana: pomaže u snižavanju kolesterola i krvnog tlaka pridonosi radu srca i krvnih žila pospješuje rad debelog crijeva, potiče probavu i metabolizam (djeluje kao prirodni laksativ, te ublažava nadutost i zatvor) ublažava simptome PMSa i menopauze djeluje blagotvorno na kožu, kosu i nokte Zemlja podrijetla: Hrvatska (OPG Janković)

Proseno brašno BIO 250 g

15,00 kn uključujući PDV
Proseno brašno dobiveno je mljevenjem ekološki uzgojenog prosa. Ima slatkast okus i toplu žutu boju. U kombinaciji s drugim vrstama brašna koristi se za pripremu kruha, pizza ili tortilja. U kombinaciji sa suhim voćem koristi se za pripremu raznih kvalitetnih slastica, a koristi se i kao dodatak jelima. Zbog svog slatkastog okusa, proseno je brašno pogodno za pudinge, kaše, piree i salate te razne vrste kolača bez jaja. Brašno je iz ekološkog uzgoja.

Široki rezanci od 6 vrsta žitarica

16,50 kn 15,00 kn uključujući PDV

Domaća sušena tjestenina – Široki rezanci od 6 vrsta žitarica. Napravljeni po domaćoj recepturi. Bez konzervansa.

Sastojci: pirovo brašno iz cijelog zrna (30%), pšenično brašno iz cijelog zrna (30%),raženo brašno iz cijelog zrna (10%), zobeno brašno (10%),ječmenobrašno (10%), heljdino brašno (10%).

0,500g

Široki rezanci od integralnog pšenićnog brašna

13,50 kn 12,00 kn uključujući PDV
Domaća sušena tjestenina – Široki rezanci od integralnog pšeničnog brašna.

Napravljena po domaćoj recepturi. Bez konzervansa.

Sastojci: integralno pšenično brašno, voda.

0,500g

Zobeno brašno BIO 250g

15,00 kn uključujući PDV
Encian zobeno brašno se dobiva mljevenjem cijelog zrna ekološki uzgojene zobi, a ima sličan okus kao pšenično brašno, no malo je slađe, pa se zbog toga smatra da ima prijatniji okus. Koristi se za kuhanje, pripremu, pečenje kruha, kolača, muffina kojima daje vlažnost i puni okus te pripremu popečaka i polpeta. Brašno je dobiveno od ekološki uzgojene zobi.