Povrće, Zdravlje

Češnjak je Prirodni Lijek i Kućni Antibiotik

prirodni antibiotik

Ljekovita svojstva češnjaka poznata su i koriste se kao dio prirodne medicine tisućama godina. Kao prvo, to je snažan antibiotik, kao i antioksidans koji se učinkovito bori protiv infekcija i bolesti. Najbolje vrijeme za konzumiranje ovog povrća je odmah ujutro, jer je vaš želudac prazan i može u potpunosti apsorbirati hranjive sastojke u češnjaku.

Češnjak je snažan antibiotik i antioksidans, ali također štiti vaš želudac od infekcija i bolesti. Morate ga jesti prije nego što pojedete još nešto, tako da nema ništa u želucu, kako se ostala hrana nebi pomiješala sa  češnjakom i asimilirala hranjive tvari u češnjaku.

Zdravstvene prednosti češnjaka su brojne. Za one koji se žale na visoki krvni tlak, ovo je najlakši i najsigurniji način da se krvni tlak kontrolira. Najbolje od svega, uzimate ga jednom dnevno i nema nuspojava, kao što je to slučaj s raznim lijekovima.

Upale bilo koje vrste mogu se spriječiti i izliječiti češnjakom. Oni koji pate od artritisa mogu imati ogromne koristi od češnjaka. Konzumiranje češnjaka na prazan želudac ne samo da će vam pomoći u borbi protiv simptoma artritisa već će ublažiti i bolove.

Ova čudesna biljka drži vas na udaljenosti od infekcije, gljivica, bradavica, bakterija i svih drugih bakterijskih infekcija. U slučaju da ste već žrtva nekih od tih infekcija, uzmite češnjak jednom dnevno i osjećat ćete se mnogo bolje za nekoliko dana.

Slab imunološki sustav sada je uobičajena stvar. Zbog propadanja imunološkog sustava često dolazi do prehlade, gripe, nazalnih alergija i teških bolesti. Kada je vaš imunološki sustav snažan, može vas zaštititi.

Češnjak vam daje snagu. Jedan češanj češnjaka ima 12 mg kalija, 5 mg kalcija i 100 spojeva sumpora.

Češnjak je vrlo koristan za pluća. Pomaže u sprječavanju i liječenju bolesti dišnog sustava. Čak može spriječiti upalu pluća, bronhitis, zagušenja, kašalj i još mnogo toga.

Češnjak je najbolji prirodni lijek za hipertenziju jer kontrolira krvni tlak bez ikakvih nuspojava.

ZAKLJUČAK: Samo je jedan zaključak, a to je JEDITE ČEŠNJAK!!!

Povezane objave